Lindström, s.r.o.

Orešianska ulica 3, 91701 Trnava    Zobrazit na mapě

IČO: 35742364
DIČ: 2020219883
IČ DPH: SK2020219883

Popis firmy

Společnost Lindström pronajímá a servisuje pracovní oděvy, rohože a průmyslové utěrky.

Díky 175 letům zkušeností v textilním průmyslu nabízíme širokou škálu služeb. Ve společnosti Lindström se zaměřujeme na to, abychom našim zákazníkům usnadnili život tím, že je podpoříme v tom, aby zazářili a rozvíjeli své podnikání.

Naše snadno použitelné textilní služby představují nákladově efektivní a ekologický způsob, jak se postarat o textilní potřeby společnosti. Ve všem, co děláme, se snažíme vytvářet pro naše zákazníky hodnotu, která je realizována vynikající zákaznickou zkušeností.

Služby a pronájem pracovních oděvů Lindström vám pomohou oblékat a chránit vaše zaměstnance v souladu s požadavky na bezpečnost práce. Veškeré pracovní oděvy, které potřebujete, vám dodáme přímo na vaše pracoviště. S naší službou ušetříte čas a námahu nákladově efektivním způsobem a nemusíte vázat finanční kapitál na pořízení, skladování a čištění výrobků. Poradíme si se všemi průmyslovými nečistotami a nebezpečným odpadem pocházejícím z textilu.

Naše služba pronájmu rohoží zahrnuje poskytnutí rohože pro váš provoz a její pravidelnou výměnu za čistou rohož stejného designu. Naše nabídka zahrnuje průmyslové čisticí rohože, gumové protiskluzové a protiúnavové rohože, rohože do chodeb nebo ke dveřím, tradiční vstupní čisticí rohože pro zachycení bláta a stylová řešení, která odpovídají vaší firemní image.

Naše půjčovna průmyslových utěrek poskytuje produkty a komplexní služby pro utírání a zachycování průmyslových nečistot a kapalin. Použité průmyslové utěrky a absorpční polštářky Vipperi® odvážíme v dohodnutých pravidelných intervalech do prádelny a místo nich doplňujeme čisté. Tím je zajištěno, že máte vždy k dispozici dostatek správných výrobků.

Dbáme na to, aby s veškerým nebezpečným odpadem, který se uvolní při praní průmyslových utěrek a absorpčních podložek, bylo nakládáno v souladu s platnými předpisy.

Naše služba snižuje nadprodukci textilií tím, že prodlužuje jejich životnost a nové textilie vyrábí pouze v případě potřeby. Používáním trvanlivých materiálů a navrhováním s ohledem na oběhovou účinnost podporujeme od počátku udržitelné postupy. Opravou a opětovným použitím našich oděvů předcházíme milionům kilogramů zbytečné textilní produkce.

Abychom šetřili přírodní zdroje, optimalizujeme spotřebu vody a energie v našich prádelnách, stejně jako trasy těžby a doručování k našim zákazníkům. Při praní recyklujeme vodu a teplo z odpadní vody využíváme k ohřevu čerstvé vody. Když tkaniny dosáhnou konce své životnosti, recyklujeme je jako nové výrobky nebo suroviny.

Sortiment/Služby

Půjčovna pracovních oděvů je vhodná pro všechna odvětví.

Nabízíme komplexní a flexibilní řešení pro speciální potřeby v různých průmyslových odvětvích a firmách různých velikostí, která splňují požadované hygienické a bezpečnostní normy v oboru. Naše služba půjčovny spočívá v tom, že vám navrhneme a zakoupíme potřebné svrchní oděvy podle vašich potřeb a požadavků. Díky tomu nemusíte investovat do skladových zásob. O pracovní oděvy se pak postaráme: v dohodnutých intervalech od vás převezmeme špinavé a použité pracovní oděvy, vypereme je a vyčistíme a poškozené opravíme. Čisté a složené oděvy vám pak přivezeme zpět a uložíme je do skříněk vašich zaměstnanců. O údržbu pracovních oděvů se nemusíte starat. Vaši zaměstnanci budou mít vždy čisté a upravené pracovní oblečení.

Ve společnosti Lindström zajišťujeme nejvyšší možnou kvalitu pracovních oděvů, které pečlivě testujeme. Sledujeme pro vás hygienické a bezpečnostní normy včetně příslušné legislativy. Pracovní oděvy Lindström splňují nejvyšší nároky na bezpečnost práce i pohodlí zaměstnanců. Ti navíc ocení, že mají k dispozici vždy čisté a kvalitní oblečení.

Pracovní oděvy jsou navíc viditelnou součástí image společnosti.  Správně navržený, kvalitní a řádně udržovaný pracovní oděv s logem společnosti je reprezentativní a zvyšuje vaši důvěryhodnost. Všechny oděvy navrhujeme s ohledem na odvětví, ve kterém klient působí. ať už pracujete ve zdravotnictví, potravinářství nebo v těžkém průmyslu, najdeme pro vás vhodné řešení.

Všechny naše služby jsou přímo šité na míru našim klientům. Můžete je využít jednotlivě nebo jako celý balíček služeb. V takovém případě převezmeme plnou odpovědnost za veškeré oděvy a ochranné pomůcky na vašem pracovišti, takže se můžete věnovat své hlavní činnosti.

Výhody pronájmu oděvů

  •     Zajištění hygieny pracovních oděvů a výroby
  •     Úspora peněz díky službě, která nemá žádné skryté náklady
  •     Větší spokojenost a pohoda zaměstnanců
  •     Bezproblémová správa zásob


Pracovní oděvy pro automobilový, montážní a strojírenský průmysl

Servis a půjčovna pracovních oděvů Lindström vám pomůže obléci a chránit vaše zaměstnance v souladu s požadavky na bezpečnost práce. Veškeré pracovní oděvy, které potřebujete, vám dodáme přímo na pracoviště. S naší službou ušetříte čas a námahu nákladově efektivním způsobem a nemusíte vázat finanční kapitál na pořízení, skladování a čištění výrobků. Poradíme si se všemi průmyslovými nečistotami a nebezpečným odpadem pocházejícím z textilu.

Odolné, snadno omyvatelné a udržovatelné

Tkanina, ze které je pracovní oděv vyroben, je nejdůležitější součástí pracovního oděvu. Pracovní oděvy by měly být pohodlné na nošení a zároveň odolné a snadno se prát a udržovat. Čím déle je tkanina udržitelná, tím méně je v dlouhodobém horizontu potřeba vyrábět nové oděvy.

Směsové tkaniny s keprovou vazbou polyesteru a bavlny jsou na trhu osvědčeným řešením pro odolné a pohodlné pracovní oděvy. Barvy si zachovávají svůj vzhled a nedochází k jejich srážení ani mačkání. V závislosti na použití mohou oděvy ze směsových keprových tkanin polyester/bavlna snadno dosáhnout životnosti až 100* pracích cyklů, což odpovídá přibližně 7 letům běžného používání oděvů. (*100 pracích cyklů odpovídá zhruba sedmi letům životnosti oděvu, pokud má uživatel 3 osobní oděvy a oděv pere každé tři týdny.

Proč si půjčovat pracovní oděvy Lindström?

  •     Čistý a vždy k dispozici
  •     Cenově výhodné řešení
  •     Cirkulární ekonomika
  •     Bezpečnost a hygiena

Pronájem a servis průmyslových rohoží

Nabízíme vám jednoduché a cenově dostupné řešení servisu a pronájmu rohoží a čisticích zón. Služba pronájmu rohoží spočívá v poskytnutí rohože pro váš provoz a její pravidelné výměně za čistou rohož stejného designu.

Naše nabídka zahrnuje průmyslové čisticí rohože, gumové protiskluzové a protiúnavové rohože, rohože na chodbu nebo před vchodové dveře, tradiční vstupní čisticí rohože pro zachycení bláta a stylová řešení, která odpovídají vaší firemní image.

Zjednodušeně by se tato služba dala popsat jako předplatné čisticích rohoží. Jedná se o formu pronájmu - rohož vám dáme k dispozici a my se postaráme o její odvoz, čištění, dodání a položení. Komplexní služba a pronájem vám šetří čas.

Nabídka rohoží:

  •     Standardní vstupní čisticí rohože
  •     Vstupní rohože s vlastním designem
  •     Ergonomické gumové rohože a škrabky

Pronájem a servis průmyslových utěrek

Naše půjčovna průmyslových utěrek poskytuje produkty a komplexní servis pro utírání a zachycování průmyslových nečistot a kapalin.

Použité průmyslové utěrky a absorpční polštářky Vipperi® odvážíme v dohodnutých pravidelných intervalech do prádelny a místo nich doplňujeme čisté. Tím je zajištěno, že máte vždy k dispozici dostatek správných výrobků. Díky distribučním a sběrným boxům, které jsou součástí pronájmu služby, budou průmyslové utěrky i absorpční podložky vždy po ruce.

Zajistíme, aby s veškerým nebezpečným odpadem, který se uvolní při praní průmyslových utěrek a absorpčních rohoží, bylo nakládáno v souladu s platnými předpisy.

Výhody:

  •     Až 6krát vyšší savost
  •     Soulad s právními předpisy
  •     Cenově výhodný servis
  •     Úspora času a úsilí
  •     Zlepšení celkové image


Zjistěte více o našich službách: https://lindstromgroup.com/sk

Fotografie

Kategorie, ve kterých je firma umístěna (5)

Prezentujte i Vy Vaši firmu!

Přidejte Vaši firmu do Katalogu firem pro plasty a gumu v ČR a SR. Vaši firmu uvidí více než 35 000 reálných uživatelů za měsíc.

+ Přidat firmu
 

Nejnovější inzeráty

Nejbližší výstavy a semináře

Plastikářský slovník