TotalEnergies Marketing Česká republika s.r.o.

Rohanské nábřeží 678/29, 186 00 Praha    Zobrazit na mapě

telefon:+420 224 890 511

IČO: 41189671
IČ DPH: CZ41189671

Popis firmy

Naše společnost je globálním poskytovatelem energií, zahrnujících obnovitelné zdroje, ropu, biopaliva, zemní plyn a elektřinu, s důrazem na udržitelnost jako hlavní hodnotu. Díky hlubokým znalostem průmyslových procesů vyvíjíme speciální oleje a plastická maziva pro různá průmyslová odvětví, včetně plastikářství, ocelářství, chemie, energetiky, automobilového průmyslu, kovovýroby, metalurgie, těžby, stavebnictví, papírenství, potravinářství a výroby spotřebního zboží.

Máme několik výzkumných center, kde odborníci z chemie, mechaniky a tribologie spolupracují na vývoji a testování produktů ve spolupráci s výrobci zařízení, aby zajistili jejich optimální výkon a ochranu. Naše týmy se zaměřují na snižování emisí skleníkových plynů, zvyšování biologické odbouratelnosti a možností recyklace našich výrobků.

Dále poskytujeme odborná doporučení, posudky a poprodejní služby, jako je organizace mazacích operací, údržba, laboratorní analýzy a školení týmů, čímž optimalizujeme produktivitu zařízení a zvyšujeme konkurenceschopnost našich zákazníků.

Sortiment/Služby

 

Produkty:

 

Řada Azolla

Řada Equivis

Hydraulické oleje

 

Premium produkty:

Equivis HE

Hydraulická kvapalina určená pre priemyselné hydraulické systémy a mobilné zariadenia prinášajúce výrazné úspory na spotrebe elektrickej energie.

Equivis ZXL

Poptávka po hydraulických olejích byla po mnoho let komoditou zaměřenou především na základní vlastnosti, jako je viskozita, viskozitní index a dostatečná odolnost proti opotřebení. V souladu s trendy na trhu a vyvíjející se technologií stacionárních a mobilních zařízení se však požadavky zpřísnily, a tím i nároky na výkonnostní úroveň maziv. Konkrétně je vývoj mobilních zařízení řízen klíčovými výrobci off-road zařízení, kteří vyžadují oleje pro nové podmínky s vyššími tlaky, vyšším smykovým zatížením a rychlostmi.

Na základě našich zkušeností je trend moderních prémiových hydraulických olejů řízen zejména výrobci komponentů, jako jsou čerpadla pro rypadla, buldozery, nakladače atd.

Z výše uvedených důvodů musí hydraulické produkty „nové generace“ splňovat přísnější požadavky: vynikající oxidační výkon a kontrolu tvorby kalu, stabilitu ve smyku, přísnější ochrana proti opotřebení a při extrémních tlacích.

Na základě výše uvedených požadavků vyvinula společnost TotalEnergies Equivis ZXL 46, hydraulický prémiový olej přinášející:

  • Vysoký viskozitní index reagující všechny klimatické rozsahy a zajišťující efektivní spouštění stroje i při nízkých teplotách
  • Výjimečnou oxidační stabilitu a eliminaci tvorby usazenin
  • Mimořádnou stabilitu ve smyku, čímž udržuje viskozitu ve správných mezích pro vysokou úroveň ochrany zařízení
  • Řízení uvolňování vzduchu a pěnění, aby se předešlo problémům s kavitací
  • Vynikající ochrana proti korozi i za přítomnosti vlhkosti
  • Zvýšený filtrovatelnost i v případě výskytu určité vlhkosti

Equivis ZXL 46 je navržen tak, aby nejen splnil tyto náročné požadavky, ale také aby prošel nejpřísnějším testem hydraulického čerpadla na světě a získal certifikaci Bosch Rexroth RDE 90245.

Služby:

LubAnac

Nevyhnutný nástroj na optimalizáciu vašich prevádzkových nákladov. Olej vo vašom zariadení obsahuje dôležité informácie o jeho pracovných podmienkach. Každý manažér údržby sa chce vyhnúť:

  • Neplánované odstávky
  • Neplánované zásahy
  • Finančné straty

Prispôsobený analytický program vám môže pomôcť prejsť od reaktívnej k prediktívnej údržbe.

Naplánujte si odstávky výroby, aby ste v optimálnom čase vykonali operácie údržby.

Predĺžte životnosť komponentov a mazív na maximum.

Zvýšte produktivitu zariadenia a zároveň minimalizujte náklady na údržbu.

Soubory ke stažení

Kategorie, ve kterých je firma umístěna (8)

Prezentujte i Vy Vaši firmu!

Přidejte Vaši firmu do Katalogu firem pro plasty a gumu v ČR a SR. Vaši firmu uvidí více než 35 000 reálných uživatelů za měsíc.

+ Přidat firmu
 

Nejnovější inzeráty

Nejbližší výstavy a semináře

Plastikářský slovník