HF TECHNIK s.r.o.

Cintorínska 1734, 958 03 Partizánske    Zobrazit na mapě

telefon:038 749 09 46  |  0905 349 226

IČO: 36334014
DIČ: 2021806853
IČ DPH: SK2021806853

Popis firmy

Naše společnost HF TECHNIK s.r.o. je výhradním obchodním zástupcem společností ALPHA LASER GmbH a joke Technology GmbH pro Slovenskou republiku.

Na slovenském trhu působíme od roku 1997 a svou činností pomáháme firmám získat nezávislost, optimalizovat náklady, zkrátit prostoje a tím výrazně ušetřit čas a výrobní náklady.

Výběrem vhodného nástroje a technologie zvyšujeme efektivitu práce, kvalifikaci zaměstnanců a přispíváme tak ke zvýšení konkurenceschopnosti firem.

Činnost naší společnosti zahrnuje následující oblasti:
Obchodní činnost

V rámci naší obchodní činnosti nabízíme široký sortiment profesionálních výrobků pro výrobu, údržbu a opravy všech druhů vstřikovacích forem a lisovacích nástrojů. Náš prodejní sortiment zahrnuje elektrické a pneumatické nářadí, brusné a lešticí nástroje, frézy, pilníky, zařízení pro navíjení, lakování, pískování, lapování, čištění a také kompletní vybavení pracovišť.

Jako autorizovaný prodejce společnosti ALPHA LASER GmbH nabízíme nejmodernější laserové systémy pro svařování, navařování, kalení a 3D tisk kovů, originální náhradní díly, příslušenství a servis.

Nabídku laserových zařízení naleznete na webových stránkách: https://laserove-technologie.eu/

Poradíme vám s výběrem správného nářadí a doporučením vhodné technologie vám pomůžeme dosáhnout požadovaného výsledku! Kromě předváděcího zboží jsou naši obchodní zástupci vyzbrojeni také odbornými znalostmi a zkušenostmi, které vám rádi předvedou přímo ve vaší firmě.

Navíjení laserem

Nabízíme službu laserového navíjení závitů, kterou provádíme od roku 2005. Během našich dlouholetých zkušeností v oblasti laserového navíjení jsme pomohli desítkám zákazníků při opravách forem, nástrojů nebo jiných dílů. Svařujeme všechny typy nástrojových ocelí, hliník, ampcoloy, elektrolytickou měď, hroty horkých kanálů a mnoho dalšího. Disponujeme mobilními laserovými svářečkami, které nám umožňují provádět opravy velkých forem přímo ve vaší firmě. Ve městech Partizánske, Poprad a Vranov nad Topľou jsou tři pracoviště laserového svařování. Více informací o laserovém svařování naleznete zde: https://hftechnik.sk/content/5-laserove-navaranie.

Školení

Školení laserového krimpování

Nabízíme školení laserového svařování na strojích ALPHA LASER. Na základě našich dlouholetých praktických zkušeností v oblasti laserového krimpování pro výrobu, úpravy a opravy forem a nástrojů přesně víme, jaké jsou vaše potřeby. Vaše zaměstnance proškolíme přímo ve vaší firmě, přesně podle vaší aplikace, nebo v našem závodě v Partizánském.
Kurzy leštění

Pořádáme kurzy leštění zrcadel, kde se s vámi profesionální lektor podělí o své dlouholeté zkušenosti s leštěním a lapováním a provede vás dvoudenním programem plným cenných informací a praktických cvičení. Na kurzu leštění má každý účastník k dispozici vlastní lešticí pracoviště plně vybavené nejmodernějším vybavením a materiály, kde si pod dohledem lektora vyzkouší různé postupy leštění a naučí se, jak dosáhnout různých stupňů kvality povrchu až zrcadlového lesku. Více informací o našich kurzech leštění naleznete zde: https://hftechnik.sk/content/6-lestiace-kurzy

Sortiment/Služby

Fotografie

Kategorie, ve kterých je firma umístěna (12)

Prezentujte i Vy Vaši firmu!

Přidejte Vaši firmu do Katalogu firem pro plasty a gumu v ČR a SR. Vaši firmu uvidí více než 35 000 reálných uživatelů za měsíc.

+ Přidat firmu
 

Nejnovější inzeráty

Nejbližší výstavy a semináře

Plastikářský slovník