Chem-Trend CZ s.r.o.

Michelská 1552/58, 141 00 Praha 4    Zobrazit na mapě

telefon:+420 734 233 033

IČO: 09780564
IČ DPH: CZ09780564

Popis firmy

Řešení pro termoplasty: Uvolňujeme inovace.

V Chem-Trend jsme poskytovatelem řešení, který pomáhá výrobcům realizovat jejich potenciál. Vaše cíle, vaše výzvy a vaše možnosti jsou jádrem všeho, co děláme. Prostřednictvím spolupráce a inovací vám naše týmy pro analýzu na místě a rozsáhlý výzkum a vývoj pomáhají najít konkurenční výhody prostřednictvím inovativních a udržitelných řešení Lusin® pro údržbu forem, jako jsou čističe, odmašťovače, ochranné prostředky na formy a maziva, separační prostředky Lusin® a čisticí granuláty pro vstřikovací a vytlačovací stroje.

Chceme udělat více než jen zlepšit váš proces. Chceme pomoci zlepšit celé vaše podnikání.

Sortiment/Služby

Lusin® Čisticí prostředky a odmašťovače na formy

Lusin® Ochranné prostředky na formy

Lusin® Mazivo

Lusin® Separační prostředek

Ultra Purge™ Čisticí granuláty


Čisticí prostředky a odmašťovače na formy

Čisticí prostředky rychle odstraňují usazené nánosy

Časem se mohou na površích forem nahromadit nečistoty, a to může vést k chybám vyráběných dílů a poškození forem. Čisticí prostředky Lusin® účinně a bezpečně odstraňují pryskyřice, barvy, přídavné látky, vosky, oleje, tuky a většinu druhů zbytků polymerů. Výsledkem je lepší kvalita povrchů a optimalizované zahájení výroby. Pro přesnou aplikaci postřiku se dodávají ve sprejích.

Ochranné prostředky na formy Lusin®

Ochranné prostředky na formy pro delší životnost strojních zařízení

Jednoduše nanášené ochranné prostředky na formy Lusin® chrání kovové povrchy proti vodě, kyslíku a dalším korozivním prostředkům a udržují zařízení čisté a funkční. Barevné složení ukazuje, kam byly ochranné prostředky na formy naneseny. Ochranné prostředky na formy lze používat také jako separační prostředky při zahájení výroby. Poté jsou v průběhu výrobního procesu odstraněny, aby se zlepšila produktivita. Většina předností vzniká, pokud budete naše ochranné prostředky na formy používat v normálních cyklech údržby s čisticími přípravky Lusin® na formy a s odmašťovači Lusin®.

Maziva Lusin®

Maziva pro výkon pod extrémním tlakem

Maziva Lusin® byla vyvinuta speciálně na vstřikovací trysky a přidržovací kolíky v zařízeních na vstřikovací lisování plastů. Vrstva maziva odolávající silnému namáhání udržuje mechanické díly v pohybu a brání prasknutí nebo zadření vyhazovacích kolíků. Současně brání přenášení maziva na koncový výrobek. Maziva Lusin® chrání vaše vybavení před nebezpečnou korozí.

Separační prostředky Lusin®

Separační prostředky Lusin® nabízejí vynikající vlastnosti při vyjímání odlitků z forem a zvyšují produktivitu, kvalitu a prodlužují životnost náčiní.

Separační prostředky Lusin® Alro zajišťují bezproblémové vyjímání z forem, šetří čas, snižují množství výmětu a jsou k dostání ve složení bez obsahu silikonu a ve složení založeném na silikonu. Produkty bez obsahu silikonu se doporučují na odlitky, které musí být po vyjmutí z formy ošetřeny například lakováním, lepením nebo potiskem. Separační prostředky na bázi silikonu nabízejí přednosti v dlouhých časech cyklů a vynikající separační vlastnosti. Naše separační prostředky Lusin® jsou mimo jiné vhodné na materiály ABS, PC, PEEK a PA, eliminují trhliny způsobené pnutím a minimalizují stopy po toku litého materiálu.

Čisticí granuláty Ultra Purge™

Inovativní čisticí technologie, která přináší konkurenční výhodu zpracovatelům plastických hmot.

Produkty Ultra Purge™ jsou chemicko-mechanické čistící granuláty, které jsou především určeny k přijímému  použití (ready to use). Produkty Ultra Purge™ jsou navržené tak, aby zvyšovaly produktivitu např. během změn barev, materiálů, při odstávkách a náběhu výroby.

Produkty Ultra Purge™  jsou doporučovány předními výrobci strojů a barviv jako cenově výhodné a efektivní řešení pro čištění strojů na zpracování plastových hmot. Úsady ze šneku, komory nebo systému horkých vtoků jsou bezpečně odstraňovány bez poškození. Rozpínající se aktivní složky produktů Ultra Purge™  umožňují čištění úsad i na obtížně dostupných místech uvnitř plastikačních jednotek a forem. Produkty Ultra Purge™  jsou účinné pro změnu barev, materiálů a odstraňování černých teček.  Ultra Purge™  funguje při standardních teplotách zpracovávaných materiálů.

Soubory ke stažení

Fotografie

Kategorie, ve kterých je firma umístěna (12)

Prezentujte i Vy Vaši firmu!

Přidejte Vaši firmu do Katalogu firem pro plasty a gumu v ČR a SR. Vaši firmu uvidí více než 35 000 reálných uživatelů za měsíc.

+ Přidat firmu
 

Nejnovější inzeráty

Nejbližší výstavy a semináře

Plastikářský slovník