Mettler - Toledo s.r.o.

Hattalova 12, 83103 Bratislava    Zobrazit na mapě

telefon:+421 2 4444 1220

IČO: 31354211
DIČ: 2020326000
IČ DPH: SK2020326000

Popis firmy

METTLER TOLEDO je globální výrobce a prodejce přesných přístrojů pro použití v laboratorních, průmyslových a potravinářských maloobchodních aplikacích. Společnost má silné celosvětové vedoucí pozice. Značná většina prodejů nástrojů je v segmentech, ve kterých jsme globálním lídrem. Kromě široké nabídky produktů máme jednu z největších globálních prodejních a servisních organizací mezi společnostmi zabývajícími se přesnými přístroji.

Silná značka

Mezi výrobci přístrojů má METTLER TOLEDO jednu z nejsilnějších značek. Naše značka má pro naše zákazníky významný význam a vyznačuje se přesností, spolehlivostí a inovací. Naše reputace je důvodem, proč se na nás zákazníci obracejí se svými nejdůležitějšími potřebami, jako je kvalita produktů, produktivita, úspory nákladů a dodržování předpisů.

Inovace

Máme dlouhou historii technologických inovací a jsme lídry v poskytování inovativních řešení pro zlepšení zákaznických procesů. Tato schopnost vychází z našeho porozumění zákaznickým procesům, našich pokračujících významných investic do výzkumu a vývoje, našich výrobních odborných znalostí v technologii senzorů a naší síly ve vývoji softwaru.

Celosvětová obchodní síť

Máme jednu z největších globálních prodejních a servisních organizací ze všech společností vyrábějících přesné přístroje. Toto geografické pokrytí nám umožňuje účastnit se všech hlavních trhů, včetně rychle rostoucích rozvíjejících se trhů. Lokální zaměření naší sítě nám umožňuje poskytovat zákazníkům včasnou a citlivou podporu a poskytuje cennou zpětnou vazbu pro výrobu a vývoj produktů.

Sortiment/Služby

Řešení pro laboratoře »

Naše laboratorní přístroje jsou základem laboratoří po celém světě. Naše produkty zlepšují procesy ve výzkumu a vývoji, objevování léků a kontrole kvality. Mezi produkty nabízíme například laboratorní váhy, jeden z nejčastěji používaných přístrojů v laboratoři. Váhy jsou nedílnou součástí výzkumného procesu a jsou vysoce přesnými přístroji se schopností vážit do jedné desetimiliontiny gramu. Data generovaná našimi přístroji lze analyzovat a spravovat v našem aplikačně specifickém softwaru a propojit s informačními systémy zákazníků. Mezi výhody našich řešení patří zvýšená přesnost, produktivita a dodržování předpisů.

Naše široká nabídka zahrnuje analytické a přesné váhy, pipety, titrátory a systémy tepelné analýzy. Naše nabídka pro objevování léků zahrnuje automatizované laboratorní reaktory, in situ analytické systémy a syntetizérové nástroje.

Průmyslové váhy »

Naše průmyslová řešení často používají stejní zákazníci jako naše laboratorní přístroje, ale používají se spíše ve výrobních závodech než ve výzkumných laboratořích. Naše průmyslové nástroje a software optimalizují operace od příjmu až po odeslání s řešeními pro výrobu, kontrolu na konci linky a logistiku. Naše řešení poskytují zákazníkům hodnotu díky zlepšené kvalitě produktů, zrychleným a automatizovaným procesům, zvýšené efektivitě a souladu s předpisy. Mnoho našich řešení je integrováno přímo do ERP systémů našich zákazníků.
Naše nabídka pro průmyslový trh zahrnuje průmyslové váhy a terminály; software, jako je statistická kontrola kvality, formulace a dávkování; detektory kovů, kontrolní váhy, rentgenové zobrazovací systémy; řešení pro automatickou identifikaci, sběr dat a dimenzování pro dopravu a logistiku; a řešení pro vážení vozidel.

Obchodní váhy »

Nabízíme komplexní řešení, aby maloobchodníci mohli efektivně spravovat své zásoby čerstvých potravin a podporovat merchandising s cílem maximalizovat efektivitu a ziskovost. Naše řešení sahají od příjmu a balení až po řešení na prodejně pro samoobslužné oddělení, lahůdkářské pulty a pokladní terminály. Naše řešení jsou propojena v síti a shromažďují data o různých položkách a náš software pomáhá našim zákazníkům s tvorbou cen, řízením zásob, řízením dodavatelského řetězce a dalšími. Spokojenost zákazníků zvyšuje i zajištění dostupnosti čerstvých potravin za správné ceny. Naše řešení se snadno integrují se stávající IT infrastrukturou.
Náš maloobchodní sortiment zahrnuje: systémy pro balení a označování cen, pultové a samoobslužné váhy, pokladní systémy a související software. 

Inovativní řešení

Naše inovativní řešení v kombinaci s naší rozsáhlou globální sítí a vedoucím postavením v oboru dělají z METTLER TOLEDO silného partnera, který vyniká nad konkurencí. METTLER TOLEDO je postaven na základech silných stránek, které nám poskytují důležité výhody oproti naší konkurenci. 

Máme vedoucí postavení na každém z našich trhů a značná většina našich prodejů nástrojů je v segmentech, ve kterých jsme globálním lídrem.

Fotografie

Kategorie, ve kterých je firma umístěna (7)

Prezentujte i Vy Vaši firmu!

Přidejte Vaši firmu do Katalogu firem pro plasty a gumu v ČR a SR. Vaši firmu uvidí více než 35 000 reálných uživatelů za měsíc.

+ Přidat firmu
 

Nejnovější inzeráty

Nejbližší výstavy a semináře

Plastikářský slovník