ROMI Automation s.r.o.

Strojárenská 1b, 917 02 Trnava    Zobrazit na mapě

telefon:+421 905 774 246  |  +421 918 684 853

IČO: 47120843
IČ DPH: SK2023750454

Popis firmy

Společnost ROMI Automation vyvíjí, navrhuje a vyrábí pokročilá automatizační řešení a výrobní systémy pro různá průmyslová odvětví s hlavním zaměřením na gumárenský průmysl, kde mají naši klíčoví pracovníci své kořeny.

Pokrýváme celé spektrum od jednoduchých jednoúčelových zařízení, systémů pro podávání dílčích komponent, buněk pro kontrolu kvality až po komplexní výrobní linky.

Díky našemu týmu vysoce kvalifikovaných inženýrů a konstruktérů nabízíme našim zákazníkům vždy na míru šitá řešení s přidanou hodnotou, která zvyšují jejich konkurenceschopnost.

Sortiment/Služby

Průmyslová automatizace

Nabízíme širokou škálu automatizačních zařízení pro různá průmyslová odvětví, od jednoduchých aplikací typu pick-and-place, systémů pro podávání dílčích komponentů, aplikací pro vychystávání do zásobníků pomocí systémů 3D vidění, systémů pro kontrolu kvality až po komplexní montážní linky.

Výrobní systémy pro technickou lisovanou pryž

Díky našim dlouholetým zkušenostem v oblasti zpracování pryže nabízíme řadu řešení pro plně automatické lisování pryže. Úkoly, jako je vyjímání výrobku z formy, čištění forem, vyjímání vtoků, nanášení oddělovacího prostředku a manipulace s vloženými díly, jsou integrovány do jediné buňky. Volitelně můžeme nabídnout další aplikace, jako je odstraňování otřepů, kalibrace rozměrů, automatická kontrola kvality, označování a balení, takže náš zákazník získá skutečně autonomní výrobní linku na výlisky z pryže. Díky vlastnímu softwaru společnosti ICON lze všechny součásti linky integrovat do jediného řídicího systému.

Automatizace výroby recyklovaných pryžových dílů

Pro lisování výrobků z recyklované pryže nabízíme komplexní automatizační systémy včetně míchání směsí, dávkování materiálu, plnění forem, vyjímání forem a čištění forem.

Servis a renovace strojů

Kromě automatizačních systémů nabízíme také servis a údržbu vstřikovacích a lisovacích strojů, a to od mechanického a elektrického servisu až po komplexní přestavby strojů včetně nových řídicích systémů, elektroinstalace, hydrauliky nebo dalších funkcí. K řízení strojů používáme vlastní software, řídicí systém ICON. Hardwarové komponenty systému ICON pocházejí od zavedených dodavatelů průmyslové elektroniky s celosvětovou prodejní sítí.

Fotografie

Kategorie, ve kterých je firma umístěna (10)

Prezentujte i Vy Vaši firmu!

Přidejte Vaši firmu do Katalogu firem pro plasty a gumu v ČR a SR. Vaši firmu uvidí více než 35 000 reálných uživatelů za měsíc.

+ Přidat firmu
 

Nejnovější inzeráty

Nejbližší výstavy a semináře

Plastikářský slovník