3DTEC s.r.o.

Šípová 74/35, 949 01 Nitra    Zobrazit na mapě

telefon:+421 911 922 618

IČO: 53286065
DIČ: 2121337922
IČ DPH: SK2121337922

Popis firmy

Společnost 3D TEC s.r.o. nabízí jako maják spolehlivosti a přesnosti komplexní škálu akreditovaných testovacích služeb, které stanovují zlatý standard v různých odvětvích.

Jsme jediná akreditovaná laboratoř na Slovensku, která je způsobilá provádět měření na 3D souřadnicových měřicích skenerech.

Certifikáty

EN ISO/IEC 17025

Sortiment/Služby

3D měření pomocí měřicího ramene 

Vhodné pro rychlé měření, 3D skenování a pro automobilové díly až do délky 3,5m s extrémní přesností.

3D měření laserovým trackerem 

Laserové trackery jsou skvělým řešením pro měření větších objektů, jako jsou výrobní linky, letadla a těžké stroje v reálném čase pomocí laserové technologie a bezdrátového připojení sondy s 3D skenerem.

Najměte si zkušeného 3D technika

Jsme připraveni pomoci vám s přehledy, pokyny a přizpůsobenými řešeními, aby vyhovovaly vašim specifickým potřebám.

Ve světě, kde jsou preciznost a přesnost prvořadé, je nalezení správného 3D technika klíčové pro podniky v různých odvětvích. Tito zkušení profesionálové jsou základem úspěšných projektů 3D měření a zajišťují, že se sbírají, analyzují a používají přesné údaje pro přijímání informovaných rozhodnutí.

Nabízíme specializovanou službu, která vám pomůže najmout 3D techniky nejvyššího kalibru, aby splnily vaše potřeby měření.

Programování pro 3D měření

V neustále se rozvíjejícím světě přesného měření a kontroly kvality se 3D měřicí zařízení stala nepostradatelnými nástroji. Tyto přístroje, od laserových skenerů až po souřadnicové měřicí stroje (CMM), hrají klíčovou roli v průmyslových odvětvích, jako je výroba, letecký a kosmický průmysl, automobilový průmysl a zdravotnictví, a zajišťují přesnost a kvalitu výrobků.

Specializujeme se na poskytování řešení na míru pro 3D měřicí zařízení, která umožňují podnikům optimalizovat své procesy, zvyšovat produktivitu a udržovat nejvyšší standardy kvality. Náš závazek k inovacím a odborné znalosti v oblasti programování pro 3D měřicí zařízení nás odlišují jako důvěryhodného partnera v tomto odvětví.

Fotografie

Kategorie, ve kterých je firma umístěna (7)

Prezentujte i Vy Vaši firmu!

Přidejte Vaši firmu do Katalogu firem pro plasty a gumu v ČR a SR. Vaši firmu uvidí více než 35 000 reálných uživatelů za měsíc.

+ Přidat firmu
 

Nejnovější inzeráty

Nejbližší výstavy a semináře

Plastikářský slovník